Jobcoaching

Joboaching

Wat is jobcoaching?

Als je aan het werk wilt dan kan het zijn dat je daarbij begeleiding nodig hebt. Dat kan zijn omdat je een bepaalde beperking hebt, op fysiek of mentaal gebied (of alle 2). We begeleiden je dan graag, dit zorgt er voor zowel jou als je werkgever voor dat de kans van slagen het grootst is. We werken hierbij samen met het UWV en worden hierdoor ondersteund. Wil je gebruik maken van het traject? Dan is wel de voorwaarde dat het gaat om een dienstverband OF proefplaatsing van minimaal 12 uur per week. Over het traject zelf

Jobcoaching iets voor mij?

Als je meer dan 12 uur in dienst bent (evt. eerst in de vorm van een proefplaatsing) mogen wij jou begeleiden. We gaan dan samen met jou en je werkgever aan de slag om een plan op te stellen. Hierin leggen we vast wat jouw wensen en behoeften zijn en die van je werkgever. Door deze vorm van verwachtingsmoment zien we vanaf moment 1 wat wel en niet werkt. Door het traject heen toetsen we dit en stellen indien nodig bij. Het plan is als ware een handvat om verwachtingen en doelen meetbaar te maken. Wat van pas komt in de verdere gesprekken die we met jou en je werkgever voeren.

Activiteiten Jobcoaching

Wat doe je zoal in een begeleidingstraject? Je krijgt natuurlijk de gesprekken, maar het kan ook zijn dat het nodig is om een training te volgen. Deze helpen je om jouw kansen binnen het bedrijf te versterken. Dit is bijvoorbeeld handig je makkelijk meekan in het bedrijf, maar dat er een aantal specifieke dingen zijn die je lastig vindt. Wat de beste aanpak is bespreken we uiteraard met jou (en evt. je werkgever).

Rechten en kosten

Als je een Wajong-, WIA- of ZW- (met indicatie) uitkering hebt of opgenomen bent in het doelgroep register - en minimaal 12 uur gaat werken - heb je recht op Jobcoaching. De kosten hiervoor worden vergoed door jouw gemeente en/of door het UWV, dit is afhankelijk van jouw situatie. Dit kan je zelf of samen met ons vooraf inzichtelijk maken.

Plan telefonische afspraak

Zorg altijd dat je stap 1. eerst hebt afgerond voordat we bellen. Wij schatten m.b.v. jouw CV namelijk in of wij een goede match zijn om jou verder te helpen. Heb je jouw CV gemaild? Plan dan een afspraak op een door jou gekozen moment op de agenda.

Plan telefonische afspraak

mei 2024
ma
di
wo
do
vr
29
30
1
2
3
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
20
21
22
23
24
27
28
29
30
31

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

nl_NLDutch