Over ons

Participatiesupport

Over Participatiesupport

Participatiesupport heeft oog voor jou, we stellen je altijd centraal in onze aanpak. Met tientallen jaren ervaring en een groot netwerk, verspreid over heel Nederland helpen we je snel op weg. Zo kan je aan de slag bij een baan die écht bij jou past. Een van onze coaches begeleid je tot in hoeverre je dat wilt en nodig hebt, ook hierin heb jij voor een groot deel de regie. Onze focus ligt geheel op de doelgroep: mensen met een Wajong-uitkering of indicatie Banenafspraak en instanties/organisaties die met hen werken. Zo houden we focus, hebben we een relevant netwerk opgebouwd en maken we snel de juiste match. We kiezen er daarom bewust voor om geen werkgevers en werknemers die buiten deze doelgroep vallen te bedienen. Ben je nieuw in deze doelgroep of wil je graag werken met Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak kandidaten? Dan laten we je graag de mogelijkheden zien.”

Wat doet Participatiesupport?

"Wat doet een re-integratie bureau?” Goede vraag! Wij helpen kandidaten met een Wajong-uitkering of indicatie Banenafspraak status op weg naar een baan. Anders dan andere re-integratiebureaus hebben wij ervoor gekozen om de focus specifiek op deze doelgroep te leggen. Het kan zijn dat we je begeleiden als je net uitgevallen bent, herstellend bent van ziekte, herstellend van een burn-out of van baan wilt veranderen met begeleiding (om specifieke redenen). Wij helpen je graag op weg, door onze focus kennen wij de bedrijven en de wensen en behoeften van zowel werkgever als werknemer beter. Daardoor kunnen we een goede inschatting maken of jullie een match zijn.

Over onze jobcoaches

Onze jobcoaches hebben ruime ervaring met het begeleiden van kandidaten die in dezelfde situatie zitten - of hebben gezeten - net zoals jij. Ze zijn stuk voor stuk uitgezocht om mensen zoals jij te begeleiden op een manier waarbij jij als kandidaat centraal staat. Wij adviseren je op basis van onze ervaringen, maar jij hebt uiteindelijk de touwtjes in handen wanneer je dat wilt. Laat je de bal liever volledig bij ons? Dan zorgen we dat we zoveel mogelijk relevante informatie bij jou verzamelen m.b.v. gesprekken. Vervolgens gaat je jobcoach op zoek naar een bedrijf dat hij of zij het beste bij jou vindt passen.

Plan telefonische afspraak

Zorg altijd dat je als kandidaat eerst je CV stuurt. M.b.v. jouw CV kunnen we namelijk inschatten of wij een goede match zijn om jou verder te helpen. Heb je jouw CV gemaild? Plan dan een afspraak op een door jou gekozen moment op de agenda. Ben je een werkgever die op zoek is naar een kandidaat met een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Plan telefonische afspraak

april 2024
ma
di
wo
do
vr
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
29
30
1
2
3

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

nl_NLDutch