Re-integratie / Jobcoaching

Re-integratie en begeleiding

Gefeliciteerd je hebt een baan gevonden!

Nu is het tijd om te proberen of het ook echt is wat je zoekt. Je gaat bij de werkgever die jij gekozen hebt aan de slag om een tot drie maanden proef te draaien. We houden ondertussen contact met jou over zaken waar je eventueel tegenaan loopt. Samen met jou en / of de werkgever lossen we deze zaken op. Is het toch niet wat je zoekt? Dan vinden we samen een andere uitdaging voor jou. Heb je een baan van meer dan 12u in de week gevonden en vind je het fijn om toch contact te blijven houden? Dan begeleiden wij jou nog als jobcoach bij jouw gekozen baan. 

Natuurlijk zijn we er ook voor je als er andere redenen zijn waardoor het moeilijk is een baan te behouden. Of het nu gaat om psychische problemen, een verstandelijke of fysieke beperking. Wij helpen jou je baan te behouden! We kijken samen met jou en de werkgever welke begeleiding het beste bij jou en de situatie past. Op basis daarvoor coachen en begeleiden wij jou. Zo kan jij je optimaal voelen en het resultaat leveren dat je wilt.

Telefonische afspraak plannen

Heb je Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak? Mail dan je CV naar ons. Wanneer je jouw CV gemaild hebt kan je een telefonische kennismakingsafspraak plannen. Als we beiden een klik voelen plannen we direct jouw intakegesprek.

Book Today

april 2024
ma
di
wo
do
vr
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
29
30
1
2
3

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

nl_NLDutch