Jouw traject vormgeven

Werktoekomst vormgeven

de drie stappen van jouw traject.

Samen gaan we jouw werktoekomst vormgeven

Met een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak kan je soms moeite ervaren met het vinden van een baan. Het kan ook zijn dat je al een baan hebt, maar het toch niet makkelijk vindt deze te behouden. Wij helpen je samen met jou je wensen, behoeften en grenzen in kaart te brengen. Zeg je bijvoorbeeld nooit nee? Weet je niet hoe je met bepaalde situaties moet omgaan op je werk? Of doe je werk wat je eigenlijk niet leuk vindt, maar zie je geen alternatief? 

Er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Door uit te gaan van je eigen kracht, je te richten op je passie en je grenzen goed te bewaken voorkom je een burn-out en sombere gevoelens. Wij helpen je je voor te bereiden op werk dat bij jou past. Daar vinden we samen met jou een werkvorm en werkgever bij die hierop aansluiten.


Traject vormgeven.​

We bespreken samen wat jouw wensen en behoeften zijn. Hoe lang wil je erover doen om weer aan de slag te gaan? Misschien weet je dit nog niet? Weet je al wat voor baan je wilt? Hoeveel uren je wilt en kunt werken etc. Dit soort dingen toetsen we voor we samen met jou je re-integratietraject vormgeven.


Werkfit-traject volgen.

In dit traject zijn we nog niet bezig om aan de slag te gaan bij een werkgever. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en in te zoomen op obstakels. Samen gaan we aan de slag met hoe je deze in de toekomst voorkomt of er beter mee omgaat. Daarnaast is er ruimte om je te oriënteren op jouw (werk)opties.

Naar Werk-traject volgen.

Weet je al wat je wilt gaan doen. In dat geval slaan we stap twee over. Weet je dat nog niet? Dan is het na stap twee voor jou duidelijk in wat voor soort richting jij een baan wilt zoeken. In het naar Werk-traject gaan we concreet aan de slag een baan te vinden. Een baan passend bij jouw specifieke wensen en behoeften.

Boek telefonische afspraak

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak? Dan kunnen wij zeer waarschijnlijk wat voor jou betekenen. Lever wel altijd eerst je CV aan via de mail. Plan daarna een telefonische kennismaking via de kalender op een moment dat voor jou uitkomt. CV al aangeleverd en meteen bellen? Dat kan en mag ook zonder afspraak!

Boek een telefonische afspraak

mei 2024
ma
di
wo
do
vr
29
30
1
2
3
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
20
21
22
23
24
27
28
29
30
31

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

nl_NLDutch